Winkel

In de webwinkel van de Vrienden van Den Haag kunt u bestellen:

  • Een gevarieerd aanbod van wenskaarten. Deze wenskaarten zijn vervaardigd op basis van foto's die door de leden van de Vrienden van Den Haag zijn gemaakt en door een deskundige jury zijn geselecteerd. Elk jaar komt een serie van 12 wenskaarten beschikbaar.
  • Een wenskaart in huis: foto's van wenskaarten formaat 30 x 30 cm op linnen, voor aan de wand.
  • Een prachtige DVD box met tien DVD's over Den Haag.
  • Een fraai uitgevoerde verjaarskalender.

Wenskaarten

Een van de bijzondere activiteiten van de Vrienden van Den Haag is de jaarlijkse wenskaartenactie. Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag; vóór 1 augustus zenden zij deze foto’s in en een jury beoordeelt ze op kwaliteit en originaliteit.

Een wenskaart in huis

Wilt u de wenskaarten niet alleen versturen, maar er zelf ook van blijven genieten? De Vrienden hebben een aantrekkelijk aanbod. U kunt een of meerder kaarten aan de wand hangen en er dagelijks van genieten. Niet op kaartformaat maar 30x30 cm. Afgedrukt op linnen en gespannen op een houten frame.

 

DVD box Bouwen aan Den Haag

Na de oorlog is er in Den Haag veel gebouwd en daarover is veel gediscussieerd. In een serie van 10 films komen de hoofdrolspelers aan het woord. Oude en recente beelden laten de ontwikkeling van de stad in de afgelopen 65 jaren zien. 

Verjaardagskalender

Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag. Elk jaar geeft de vereniging een serie van deze wenskaarten uit. Op de fraai uitgevoerde verjaardagskalender staat een selectie van deze wenskaarten.