Gids "Lopen en fietsen langs het CID lint"

2023-05-15

Voor iedereen die graag door Den Haag wandelt of fietst is er nu een nieuwe gids door het zich vernieuwende gebied van het Central Innovation District, "Lopen en fietsen langs het CID lint". 

Wenskaarten

2022-11-17

Een van de activiteiten van de Vrienden van Den Haag is de wenskaarten verkoop. In onze webwinkel vindt u setjes van de laatst verschenen wenskaarten.

10 Kunstkaarten Haagse Stadsgezichten

2023-05-15

Dit jubileumjaar geven wij kunstkaarten uit, een selectie van 10 Haagse stadsgezichten uit de tentoonstelling die de Haagse galerie Kunstzaal van Heijningen, Noordeinde 152, ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan heeft georganiseerd. Inclusief verzending is de prijs per 10 kaarten € 11,43. 
Met deze kaarten kunt u uw vriendschap voor Den Haag uitdragen.

Alle wenskaarten op een rij

Hier vindt u een overzicht van alle verkrijgbare wenskaarten. 

Verjaardagskalender

Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag. Elk jaar geeft de vereniging een serie van deze wenskaarten uit. Op de fraai uitgevoerde verjaardagskalender staat een selectie van deze wenskaarten. De kalender kost € 9,00 inclusief verzendkosten

Handleiding gebruik webwinkel

2023-11-06

Via deze digitale winkel kunnen alle Vrienden die over internet beschikken én aan internetbankieren doen, bestellingen doen én betalen.