Wenskaarten

Een van de bijzondere activiteiten van de Vrienden van Den Haag is de jaarlijkse wenskaartenactie. Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad; jaarlijks zenden zij deze foto’s in en een jury beoordeelt ze op kwaliteit en originaliteit. Zo promoten wij de schoonheid van Den Haag.

Alle wenskaarten zijn dubbel gevouwen kaarten (formaat gevouwen 12,5 cm x 17,5 cm). Bijpassende enveloppen worden gratis meegeleverd en prijzen zijn inclusief verzendkosten.

De wedstrijd voor 2022 kende als thema: Haagse beelden. U kunt een set van 5 wenskaarten aanschaffen voor € 7,50.

Onze winterkaarten zijn populair als kerstkaart. Wij hebben voor u twee sets van 4 winterkaarten voor € 6 per set.

Nieuw is onze verzameling van 10 Kunstkaarten met mooie Haagse stadsgezichten. Deze enkelvoudige kaarten zijn verkrijgbaar voor € 8,40 per set. Deze kunt u hier bestellen. 

Ten slotte bieden wij u een verrassingspakket, bestaande uit tien wenskaarten uit voorgaande jaren. De kosten hiervan bedragen € 10. 

Voor particulieren en bedrijven is het mogelijk om grotere aantallen wenskaarten te kopen. Neem daarvoor contact op via e-mail. Voor een overzicht van alle wenskaarten zie hier.

Wenskaarten serie 2022 Haagse beelden

Wenskaarten Winter thema 1

Wenskaarten Winter thema 2

Wenskaarten verrassingspakket

Wenskaarten

Bestel Product