Eenmalig de a.s.r./Aegon-kunstcollectie bekijken

a.s.r./Aegon neemt afscheid van Mariahoeve. Fiets en loop mee!

Op 26 mei organiseert DNA-Mariahoeve in samenwerking met KunstPost een Beeldenroute rondom het Aegonplein in Den Haag. Aegon is samengegaan met a.s.r. Verzekeringen. Om het aanstaande vertrek van Aegon niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, opent a.s.r./Aegon nog één keer de deuren van hun kantoor om hun kunstcollectie te komen bekijken. Conservator Lianne Schipper van a.s.r./Aegon leidt je rond langs de kunst en in het pand. Loop je mee? Meld je vooraf aan en neem legitimatie mee. Meer informatie vind je hier.

Sandra Spijkerman (BuitenKunst Den Haag) heeft een route uitgezet langs 15 beelden in de openbare ruimte in Mariahoeve. Stap op de fiets en rij met haar mee. Onderweg geeft ze toelichting op de beelden. Deze route duurt ca. 1,5 uur en vertrekt vanaf het DNA-Loket op NS Station Mariahoeve. Graag vooraf aanmelden via aanmelden@kunstpost.nl.

Anneloes Groot neemt je mee langs de werken die op het Aegonplein te zien zijn. Graag vooraf aanmelden via aanmelden@kunstpost.nl De route start vanaf het DNA-Loket.

Meer info? Kijk vast in de folder (zie bijlage) of ga naar www.KunstPost.nl

Eenmalig de a.s.r./Aegon-kunstcollectie bekijken

Foto: Aegon