Winkel

In de webwinkel van de Vrienden van Den Haag kunt u bestellen:

  • Een gevarieerd aanbod van wenskaarten. Deze wenskaarten zijn vervaardigd op basis van foto's die door de leden van de Vrienden van Den Haag zijn gemaakt en door een deskundige jury zijn geselecteerd. Elk jaar komt een serie van 12 wenskaarten beschikbaar.
  • Een fraai uitgevoerde verjaarskalender.
  • Een prachtige DVD box met tien DVD's over Den Haag.
  • 'Hang Den Haag aan je wand'. Frans de Leef biedt een drietal zeefdrukken aan. Vrienden kunnen deze kopen met maar liefst 20% korting.

Nieuw!
Een wenskaart in huis

Wilt u wenskaarten niet alleen versturen, maar er zelf ook van blijven genieten? De Vrienden hebben een aantrekkelijk aanbod. U kunt een of meerder kaarten aan de wand hangen en er dagelijks van genieten. Niet op kaartformaat maar 30x30 cm. Afgedrukt op linnen en gespannen op een houten frame.

Verkoop wenskaarten

De wenskaarten van de Vrienden van Den Haag zijn ook verkrijgbaar bij de vaste verkoopadressen.
Voor particulieren en bedrijven is het mogelijk om grotere aantallen wenskaarten (vanaf 100 exx) te kopen met korting. Voor meer informatie: winkel@vriendenvandenhaag.nl.

Een wenskaart in huis

Een van de activiteiten van de Vrienden van Den Haag is de jaarlijkse wenskaartenactie. Vrienden fotograferen objecten die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag. Een aantal daarvan worden elk jaar als kaart om te versturen uitgegeven. Ze vinden gretig aftrek!

Wilt u de wenskaarten niet alleen versturen, maar er zelf ook van blijven genieten? De Vrienden hebben een aantrekkelijk aanbod. U kunt een of meerder kaarten aan de wand hangen en er dagelijks van genieten. Niet op kaartformaat maar 30x30 cm. Afgedrukt op linnen en gespannen op een houten frame.

Een paneel kost € 27,50.
Koopt u er vier dan is de prijs € 100,- voor alle vier samen.

Hang Den Haag aan de wand

Kunstenaars hebben in de loop der eeuwen Den Haag op allerlei manieren beschreven en uitgebeeld. Den Haag is bezongen, er zijn gedichten over geschreven. Boeken spelen zich er af, van “Eline Vere” van Couperus tot “Alarm in de Archipel” van Pim Hofdorp. Wie kent niet de Haagsche School en Panorama Mesdag heeft iedere Hagenaar wel een keer bezocht.

De prachtige schilderijen van het strand en van de straten van Den Haag van Isaac Israëls zou iedereen wel aan de wand hebben willen hangen. Die mogelijkheid hebben echter weinigen. Maar een mooie afbeelding van Den Haag aan de wand kan nu wel.

De Vrienden hebben samen met de kunstenaar en voorzitter van Pulchri Frans de Leef een prachtig aanbod voor de Vrienden. Elke paar maanden biedt Frans de Leef op de website van de Vrienden een drietal zeefdrukken aan. Leden van de Vrienden van Den Haag kunnen deze kopen met maar liefst 20% korting.

Wenskaarten

Een van de bijzondere activiteiten van de Vrienden van Den Haag is de jaarlijkse wenskaartenactie. Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag; vóór 1 augustus zenden zij deze foto’s in en een jury beoordeelt ze op kwaliteit en originaliteit.

DVD box Bouwen aan Den Haag

Na de oorlog is er in Den Haag veel gebouwd en daarover is veel gediscussieerd. In een serie van 10 films komen de hoofdrolspelers aan het woord. Oude en recente beelden laten de ontwikkeling van de stad in de afgelopen 65 jaren zien.

De films zijn gemaakt in het kader van de Dag van de Architectuur, op initiatief van Terry van der Heide, die toen voorzitter van de BNA Kring Haaglanden was. Toon Lampe was de regisseur. Door hun inzet en enthousiasme is er een boeiende reeks films van ongeveer 30 minuten tot stand gekomen.

Verjaardagskalender

Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag. Elk jaar geeft de vereniging een serie van deze wenskaarten uit. Op de fraai uitgevoerde verjaardagskalender staat een selectie van deze wenskaarten.