Rondleiding stallen Drie Hoefijzers brouwerij 25 mei

De werkgroep A&E heeft voor de vrijwilligers van de Vrienden bij Stadsherstel een eenmalige excursie kunnen organiseren naar de stallen van de voormalige bierbrouwerij de Drie Hoefijzers. Binnenkort wordt begonnen met de renovatie en is een bezoek niet meer mogelijk.

Er zijn nog een paar plaatsen over voor liefhebbers. Het is een eenmalige gelegenheid om deze locatie eens te zien en erover te horen. Stadsherstel heeft enkele jaren geleden het pand op de hoek van de Dintelstraat en de Zwetstraat aangekocht (het voormalige kantoor met een prachtig tegeltableau op de hoek) en dat gerestaureerd en in appartementen verdeeld. Daarnaast is ook de voormalige opslag van de fusten omgebouwd tot een bakkerij en een brasserie (die laatste is helaas gesloten).

De datum is 25 mei om 16.00 uur.
We verzamelen in de Zwetstraat voor nummer 5A en krijgen een rondleiding van Erik den Breems, een medewerker van Stadsherstel.
Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden. Wel graag hieronder opgeven. 
Parkeren is geen probleem maar wel betaald.
Openbaar vervoer: trams 1, 9, 15, 16, 17 hebben allemaal een halte op of rond het Rijswijkseplein, dan 5-10 minuten lopen naar de Zwetstraat.

Rondleiding stallen Drie Hoefijzers brouwerij 25 mei

Aanmelden