Bezoek aan Trefpunt Rotterdamsebaan

De Rotterdamsebaan nadert haar voltooiing. In 2017 organiseerden wij al excursies naar het Trefpunt Rotterdamsebaan, dit jaar brengen wij opnieuw een bezoek aan het informatiecentrum op de Binckhorstlaan.

De Rotterdamsebaan is de nieuwe verbindingsweg tussen het rijkswegennet. Hij is ongeveer 4 kilometer lang en loopt vanaf knooppunt Ypenburg tot en met de Binckhorst. De Victory Boogie Woogietunnel, die een deel is van de Rotterdamsebaan, is 1860 meter lang. De bouw is in 2014 gestart en half december 2020 rijden de eerste auto’s door deze tunnel. Een van de gastvrouwen zal ons uitgebreid vertellen over de huidige stand van zaken van dit project en u kunt het traject van de Rotterdamsebaan op grote schermen beleven. 

Datum: woensdag 22 januari om 14.30 uur (volgeboekt), woensdag 12 februari om 10.30 uur (volgeboekt) en vrijdag 6 maart om 10.30 uur.
Locatie: Binckhorstlaan 340 (let op: het centrum is verhuisd!).
Bereikbaarheid: bus 26 en 28 halte Zonweg en dan circa 250 meter lopen naar de Binckhorstlaan. Bezoekers kunnen op de parkeerplaats achter het Trefpunt gratis parkeren of hun fiets stallen. Het pand is ook toegankelijk voor mindervaliden. U kunt vanaf de parkeerplaats het pand betreden door aan te bellen en met de lift naar de 1e etage gaan.
Aantal deelnemers: 25.
Kosten: € 5,-.

Aanmeldformulier

Bezoek aan Trefpunt Rotterdamsebaan

Excursies zijn exclusief voor leden, tenzij anders aangegeven.

Lid van Vrienden van Den Haag:
Ja
Nee
Bezoek aan Trefpunt Rotterdamsebaan