ALV op dinsdag 16 april 2024 - Tijdreizen naar de 17e eeuw

Huygens Tijdmachine - Tijdreizen naar 17e eeuws Den Haag

Vrienden en Vriendinnen!
Meld u aan voor onze Algemene Ledenvergadering op dinsdag 16 april a.s.
Het belooft namelijk heel bijzonder te worden! Na het huishoudelijk gedeelte gaan we ‘tijdreizen’, een virtuele reis maken in de tijd, naar het Den Haag in de 17e eeuw, de tijd van Huygens. Theo Pronk is onze gids. Hij is directeur en onderzoeker van de stichting Verborgen Stad.

Aan de hand van historische kaarten, prenten en beschrijvingen zijn minutieuze virtual reality-reconstructies gemaakt van het Binnenhof, de Plaats en het Plein rond 1660 en hoe het Haagse leven zich daar afspeelde. Die zullen groot worden geprojecteerd. Theo Pronk zal ons uitleggen hoe zo’n reconstructie wordt gemaakt en wat u daarbij allemaal tegenkomt. Een avond vol bijzondere plekken en vooral mooie verhalen over het Den Haag van Huygens, Spinoza en De Witt. Nog nooit kwam u dichter bij het 17e-eeuwse Den Haag. Maak dit mee en kom kijken!

Graag tot ziens,
Het Bestuur

Algemene Ledenvergadering op dinsdag 16 april 2024
Locatie: Muzee, Neptunusstraat 90 – 92.
Tijd: Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.
Aanmelden: Graag via de website www.vriendenvandenhaag registreren, zodat wij een indicatie hebben hoeveel stoelen we moeten klaarzetten en nog belangrijker: de koffie. 
Bereikbaar: Tram 9, halte Circustheater, bus 21, halte Stevinstraat, tram 1 en bus 22, halte Scheveningse Slag/Beelden aan zee, bus 23, halte Gentse straat.

Als u met de auto komt, check tevoren of de straat nog open ligt i.v.m. vernieuwing riolering.

ALV op dinsdag 16 april 2024 - Tijdreizen naar de 17e eeuw

Aanmelden