Wandeling Gebouwd in de Gouden Eeuw

Veel daarvan is bewaard gebleven. De verhalen bij deze wandeling gaan over de gebouwen en de bouwstijlen – renaissance, classicisme en barok - maar ook over de mensen die er woonden en werkten, de prinsen van Oranje, de raadspensionarissen, de goudsmeden, de boterwegers, de filosoof-lenzenslijper en de stadstimmerman. Uw gids is Jacob Bijl.

Datum: zaterdag 20 juli 13.30 – 15.00 uur (volgeboekt), zondag 4 augustus 11.30 – 13.00 uur (volgeboekt) en zaterdag 24 augustus 10.30 – 12.00 uur (volgeboekt).
Startlocatie: voor het Johan de Witthuis, Kneuterdijk 6.
Bereikbaarheid: tram 1, bus 22 en 24 halte Kneuterdijk.
Eindpunt: voor de Nieuwe Kerk aan het Spui, vlak bij de haltes Centrum en Kalvermarkt/Stadhuis met veel bus- en tramlijnen.
Kosten: € 5,-.
Aantal deelnemers: 15.

Belangstellingsformulier

Jammer, de excursie waarvoor u zich wilde opgeven, is helaas volgeboekt. In sommige gevallen lukt het ons om extra excursies te organiseren. Dat hangt uiteraard af van de instantie bij wie de excursie plaatsvindt.
Heeft u nog steeds belangstelling voor deze excursie? Noteer dan hieronder uw gegevens. Wij nemen dan per e-mail of telefoon contact met u op als een nieuwe excursie mogelijk is. U hoeft op dit moment nog geen geld over te maken.

Wandeling Gebouwd in de Gouden Eeuw

Excursies zijn exclusief voor leden, tenzij anders aangegeven.

Lid van Vrienden van Den Haag:
Ja
Nee
Wandeling Gebouwd in de Gouden Eeuw