Hindoecentrum Sewa Dhaam

Ook binnen is het centrum een kleurrijk geheel, vol met voor de niet-hindoe wonderlijke beelden en symbolen, die een diepzinnige betekenis blijken te hebben en een achterliggende wereld vol met verhalen vertegenwoordigen. Niet alleen is de tempel een plaats om te bidden, te offeren of te mediteren, het is ook een plek om anderen te ontmoeten en een centrum waar veel activiteiten plaatsvinden. De Vrienden van Den Haag zijn van harte welkom voor excursies, waarbij mevrouw Parma Ramautar ons het gebouw, inclusief de tempel laat zien, ons de hoofdlijnen van de hindoe religie zal uitleggen en ons meer vertelt over alle bijzon dere beelden die hier te zien zijn. Het is de gewoonte om uit respect uw jas en schoenen uit te trekken voor de rondleiding.

Datum: de vrijdagen 29 maart, 5 april en 3 mei, 14.00 uur.
Locatie: Hindoecentrum Sewa Dhaam, Alberdingk Thijmplein 34.
Bereikbaarheid: bus 22 en 29 en tram 16 halte Alberdingk Thijmstraat.
Parkeren: max. 2 uur gratis.
Kosten: € 5,-.

Alle excursies zijn volgeboekt. U kunt het belangstellingsformulier invullen. 

 

Belangstellingsformulier

Jammer, de excursie waarvoor u zich wilde opgeven, is helaas volgeboekt. In sommige gevallen lukt het ons om extra excursies te organiseren. Dat hangt uiteraard af van de instantie bij wie de excursie plaatsvindt.
Heeft u nog steeds belangstelling voor deze excursie? Noteer dan hieronder uw gegevens. Wij nemen dan per e-mail of telefoon contact met u op als een nieuwe excursie mogelijk is. U hoeft op dit moment nog geen geld over te maken.

Hindoecentrum Sewa Dhaam

Lid van Vrienden van Den Haag:
Ja
Nee
Hindoecentrum Sewa Dhaam