Excursie naar de Haagse Stadswijngaard

Het idee erachter was dat stadslandbouw nieuwe mogelijkheden kon creëren op een weinig aantrekkelijke locatie. Daar hoorde ook bij dat het financieel zelfstandig kon zijn. En jawel: het geld kregen ze bij elkaar; in 2014 zijn de eerste planten de grond in gegaan en in 2016 werd het eerste glas geheven met toenmalig burgemeester Jozias van Aartsen. Een fantastische prestatie.

Tijdens de rondleiding krijgen we te horen hoe het is georganiseerd, we krijgen inzicht in de technische zaken, zoals met welke rassen er gewerkt wordt in het koudere Nederlandse klimaat, waar je rekening mee moet houden en hoe je hierop inspeelt, welke wijnen overleven.

Datum: dinsdag 23 (volgeboekt) en zaterdag 27 juli (volgeboekt) 10.30 – 12.00 uur.
Verzamelen: Haagse Stadswijngaard, Hildebrandplein 1005.
Bereikbaarheid: tram 16 en bus 26 halte Station Moerwijk, of de sprinter.
Kosten: € 5,-.
Aantal deelnemers: 20, introducés welkom.

Belangstellingsformulier

Jammer, de excursie waarvoor u zich wilde opgeven, is helaas volgeboekt. In sommige gevallen lukt het ons om extra excursies te organiseren. Dat hangt uiteraard af van de instantie bij wie de excursie plaatsvindt.
Heeft u nog steeds belangstelling voor deze excursie? Noteer dan hieronder uw gegevens. Wij nemen dan per e-mail of telefoon contact met u op als een nieuwe excursie mogelijk is. U hoeft op dit moment nog geen geld over te maken.

Excursie naar de Haagse Stadswijngaard

Excursies zijn exclusief voor leden, tenzij anders aangegeven.

Lid van Vrienden van Den Haag:
Ja
Nee
Excursie naar de Haagse Stadswijngaard